Guds rike är vårt enda hopp och svaret på våra vackraste drömmar!


Djävulens största trick är att bedra människor om att han inte finns. Kan det vara samma sak med hans undersåtar och tjänare? Finns det ett diaboliskt system med en elit som manipulativt och slugt verkar i det fördolda? Allt fler tror det, och aldrig har det väl varit tydligare än nu i denna märkliga tid när allt mer avslöjas samtidigt som extrema åtgärder införs och censuren hårdnar. Det handlar om en elit med ett så omättligt kontrollbehov att de vill omforma hela mänskligheten.
 
Bibeln har förvarnat oss om Ändens tid (för den nuvarande tidsåldern) då en Antikrist och en Falsk profet kommer att upprätta en ny världsordning, införa nya lagar för hela världen, införa en universell världsreligion och avrätta alla som inte underkastar sig. Bibeln berättar också att den Falska profeten ska göra många mirakel för att lura så många som möjligt till att stödja Antikristen (Se ”Vilddjurets märke, Den stora Vedermödan och Tusenårsriket”, och 2 Tess. 2:9-12, Matt. 24, osv.)

För några år sedan delade jag en sammanfattning om Joel Richardsons bok, ”Antichrist: Islam's Awaited Messiah”. Dock tror jag inte att islam ensamt skulle lyckas ta över en större del av världen, än mindre hela, men religioner kan som bekant utnyttjas som ett redskap av mycket större krafter. Dessa onda krafter drar sig inte för att undertrycka folk med hot och skrämseltaktik. 

Förr i tiden var det påhittade hot om ett brinnande helvete som fick in folk i fållan. Idag är det saker som exempelvis klimatet, överbefolkning, terrorism och pandemier som de använder. De hoppas dessutom få folkligt stöd eftersom de räknar med att folk som lever i fruktan till slut kommer att (bedras till att) tro att dessa korrupta ledares världsregering som den enda lösningen på världens problem och därför t.o.m kommer att be om att få denna globala diktatur, och till och med hylla den. Vilket i sin tur skulle kunna vara en förklaring till ”motsägelsen” i det sista stycket, av ovannämnda sammanfattning, med rubriken ”Antikristen kräver själv tillbedjan.” (se också Upp. 13:4). 


Det är en korrupt elit som säkert ser sig själva som en slags övermänniskor (eller gudar) där de på global nivå under väldigt lång tid styrt politik, media, utbildning, vetenskap, underhållning, ja i stort sett allt - inkl. Big Tech (nätjättar som Google, Facebook, Amazon, osv.) och Big Pharma (läkemedelsindustrin) - för att hjärntvätta massorna och skapa en global teknologisk diktatur. Där människor ska göras oviktiga och all kritik tystas. 

Med hjälp av bl.a. artificiell intelligens (AI, datorprogram som tycks efterlikna mänskligt tänkande), drönare, satelliter och övervakningskameror vill de kunna styra och kontrollera allt och alla (inkl. vädret!). För att kunna utöva full kontroll vill de implantera ID-chips i människor så att de blir som styrbara enheter. Jag vet att det inte låter klokt och det är det ju inte heller, men tyvärr är det så verkligheten ser ut idag. 

Dagligen hörs media mässa ut propaganda om massvaccinationer och om hur klimatet kräver akuta åtgärder. Men allt detta handlar inte om att rädda världen (eller dess befolkning som de tvärtom vill minska på rejält), utan om att införa en ond världsregering med total global kontroll. Skulle sann kärlek och medmänsklighet ens kunna överleva i en sådan konstgjord onaturlig värld? 

(för de som är intresserade vill jag rekommendera två mycket intressanta och informativa böcker, Rockefeller – en klimatsmart historia” och ”Den globala statskuppen”, båda författade av Jacob Nordangård. Här finns även en presentation av boken, ”Den globala statskuppen – vi är så grundlurade vi kan bli” och en intervju i två delar, Del 1 och Del 2.)

Satan djävulen förklär sig ständigt till en ljusets ängel och hans undersåtar och alla som följer honom förklär sig på samma sätt för att framstå som goda eller utförande något gott, men de bedrar inte bara andra utan även sig själva. Satan hatar alla människor, och det är tydligt att många av hans tjänare gör det också. Satan är lögnens fader och hans fruktansvärda tankesätt (att hata mänskligheten) har lett till tusentals år av sanningsförvrängning (Joh. 8:44).


Gud vill att vi ska omfamna vår mänsklighet. Han skapade människan till sin avbild, för att vara söner och döttrar till Honom, den levande Guden (Ps. 42:3), och sa att vi skulle föröka oss och råda över jorden för att ta hand om den på bästa sätt (se 1 Mosebokens första kapitel). Men några kapitel senare kommer djävulen in på banan och vill att vi ska skämmas över att vara människor och ändrade vår syn på Gud så radikalt att han lyckats få oss osäkra och förvirrade vilket i sin tur lett till orättvisor, själviskhet, girighet, hat, osv. 

 Idag har det gått så långt att man ibland inte vågar säga saker som dem är, för sanningen har på något sätt blivit kontroversiell. Istället kallas det onda för gott, och det som är rätt för fel (Jes. 5:20). 

Kan vi ens lita på rättsväsendet när oskyldiga döms och skyldiga går fria? (Ords. 17:15). Barn indoktrineras i att män lika gärna kan vara kvinnor och vice versa, och en massa andra galenskaper som (tror jag) gör de allra flesta barn enormt otrygga, vilsna och olyckliga (Matt 19:4-6). Inte ens ofödda barn anses ha någon rätt att fortsätta leva sina liv utanför livmodern, att döda dem anses inte ens vara mord (Ps. 139:13,16; Jer. 1:5). Allt är förvrängt i denna upp och nervända värld.


Bibeln säger att syndens konsekvens är döden, och att döden är som en djup sömn där man varken är verksam eller medveten (Rom. 6:23, Pred. 9:5; 1 Tess. 4:13). Men många människor har istället fått lära sig att resultatet av synd är liv, eftersom falska läror säger att några kommer att leva i ett brinnande helvete. 

Falska doktriner lär att vi lämnar våra kroppar när vi dör (som om det vore något fult att vara människa) och istället blir okroppsliga andar, om inte i helvetet, så i himlen där vi i stort sett inte ska göra något alls. Men att aldrig få göra nåt meningsfullt, njuta av sina händers verk, upptäcka och lära sig nya saker, ha något att se framemot, skulle vara ett fruktansvärt öde. Människor behöver ha en mening med livet, ett syfte! Tänk att aldrig mer få känna gräset under fötterna, sanden, vattnet, aldrig mer få sitta under ett träd, njuta av solnedgångar, fågelsång och fjärilar över färgsprakande blomsterängar... Vilken sorg det skulle vara att aldrig mer få vandra på jorden. 

Så glöm det traditionella påhittet om att fara till "himlen" när vi dör (inte ens Jesus kommer att vara där, Matt. 19:28, Upp. 5:10). Att sitta uppe på ett moln som ett okroppsligt väsen och spela på harpa eller "putsa regnbågar" eller nåt liknande dagarna i ända, låter mer som en tristess som aldrig tar slut, rentav en tortyrliknande tillvaro precis som helvetet (fast utan eld). Inte för att jag ogillar harpa (jag tycker det är ett av de vackraste instrumenten som finns) men att endast ägna sig åt det (nånstans uppe i det blå) skulle snart bli väldigt enformigt och ger ingen som helst mening. Bibeln talar ingenstans om en långtråkig framtid bortom jorden - tvärtom! Gud skapade jorden för att den skulle bebos av människor för evigt (Ps. 115:16; 37:29). Det är hög tid att kristendomen återgår till Guds syn på framtiden, med Hans rike på jorden, som kommer att vara långt mer fantastisk än vad människor kan föreställa sig (1 Kor. 2:9).


Gud vill att vi ska tänka på den framtid som Han erbjuder alla människor som lyssnar på Hans bud! En storslagen värld full av skönhet och kärlek, där hemska saker som krig, våld, sjukdom, fattigdom och andra orättvisor är så avlägsna att minnena om det inte ens finns kvar. Där Guds rättvisa har segrat en gång för alla och fortsätter råda varje dag, där t.o.m. döden som den sista fienden är borta och människor och djur lever tillsammans utan fruktan, ja en plats där hela Guds skapelse andas fullkomlig frid och harmoni, och varje dag erbjuder ett nytt äventyr på denna underbara planet. 

Där du kan samtala med människor som levt flera hundra - eller tusentals år före dig, men som Gud nu befriat från dödens grepp. Där du kan se generationer efter dig växa upp utan att du själv blir svag av ålderdom eller annat lidande, där alla som blev gamla av ålderdom ska bli unga på nytt. Där du kan sova under bar himmel utan att vara rädd för farliga rovdjur eller människor med onda avsikter, simma i hav och sjöar utan att behöva frukta för hajar eller andra gamla faror, bygga ditt eget drömhus och plantera din egen trädgård var du vill på denna vår underbara jord. 


Du kan lämna ditt hem olåst och ge dig ut för att utforska varje vrå av denna underbara planet med alla dess djurarter, utveckla dina talanger i lugn och ro utan tidspress, talanger som du kanske inte ens visste att du hade eller aldrig fått möjlighet att utveckla, allt ifrån att lära dig spela nåt instrument eller kanske teater, måla eller någon annan konstart, ta hand om djur, rida på hästar, simma bland alla möjliga fiskar, segla, uppfinna, skapa och bygga olika saker, klättra i berg eller varför inte bygga en trädkoja, utforska olika livsformer i oceanerna, studera stjärnorna på himlen eller allt möjligt av allt det som finns att upptäcka och studera i skapelsen - från smått till stort. 

Ja, möjligheterna kommer att vara oändliga utan att det någonsin blir tråkigt. Alla människor du möter kommer att vara vänliga och hjälpsamma, för alla får ett rikt och verkligt meningsfullt liv med sann livsglädje som Guds fria barn på denna jord som då kommer att bli som en enda stor mångskiftande och vacker trädgård, ett verkligt paradis. Detta är vad människor innerst inne önskar sig och vad Gud alltid har velat med sin Skapelse (Jes. 48:18; 11:6-9; Hes. 34:25; Jes. 65:17-25; Upp. 21:4, Jes. 2:2-4; 9:6-7; 11:2-5, osv...).

Klaus Schwab (grundare och ordförande av World Economic Forum) om den fjärde industriella revolutionen: ”… I sin storlek, omfattning och komplexitet, kommer omvandlingen inte likna något som mänskligheten har upplevt tidigare” (”Den globala statskuppen” sid. 51). 



När jag läste det citatet påmindes jag om Daniels syn om de fyra djuren där det fjärde djuret (en ond härskares herravälde som beskrivs som onaturligt skrämmande, fruktansvärt och mycket starkt) var olikt alla de andra tidigare djuren (rikena) och som skulle sluka hela jorden och trampa ner och krossa den. Men efter en tid av den största nöd världen skådat, kommer herraväldet att tas ifrån det bestialiska odjuret när det kastas i den brinnande elden, dvs. det kommer att fördärvas och förgöras för alltid, varpå Guds rike kommer till jorden och all ondska tas bort. 

Jag vill understryka att jag inte vet om den fjärde industriella revolutionen är samma sak som det fjärde djuret, bara att det påminde mig om Daniels syn. Däremot kan det som nu sker i världen vara något som banar väg för Antikrists framträdande, men det är något tiden får utvisa när tiden är inne. Det står dock klart att vi står inför något som världen aldrig tidigare har skådat, så vi lever verkligen i en mycket intressant tid i mänsklighetens historia (Dan. 7; 2 Tim. 3:1-5,13; Joh. 16:33, m.fl.).

Guds rike är den enda lösningen på mänsklighetens alla problem och vårt enda hopp! Det är också svaret på människors innersta längtan och vackraste drömmar.

”Allt har Han gjort skönt i sin tid. Även evigheten har Han lagt i människornas hjärtan. Ändå kan de inte förstå Guds verk från början till slut” (Pred. 3:11). 

För att lära dig mer om Guds rike och om vad Bibeln verkligen lär, läs gärna artiklarna och böckerna (som jag publicerar efterhand) på denna sida och framför allt – läs Bibeln med ett öppet sinne!



Populära inlägg i den här bloggen

Vad säger Bibeln om att röka hasch?

Vad säger Bibeln om droger?

Det är inte avhållandet av mat eller andra ritualer som ger Gud ära, utan kärleken till Gud och våra medmänniskor!

Den Islamiska Antikristen och den Falske Profeten: Börjar med Jesus och Styggelsen

Kommer barn som dött i missfall, abort eller i samband med födseln att uppväckas i uppståndelsen?

Överser Bibeln med slaveri?

Den förlorade sonen

Att be för kungar och alla i ledande ställning

Islam med dess imamer och försvarare har inget värde för debatt om vad kristna får eller inte får äta, eller om kristen tro överhuvudtaget.